Wij vinden het belangrijk de wensen op fotografisch gebied te inventariseren en de klant te begeleiden bij de diverse mogelijkheden die er zijn. De voorbeeldfoto's in onze portfolio geven een goed beeld van de diverse mogelijkheden en creatieve invullingen. Uiteindelijk is het een kwestie van smaak en maatwerk.

Om de wensen goed te vertalen is een vrijblijvende afspraak een eerste stap. Het tonen van voorbeelden van eindresultaten geeft inzicht in hoe wij werken en helpt bij het maken van keuzes.

Het persoonlijk contact is belangrijk voor een goede samenwerking. In de voorbereiding op een trouwreportage is het maken van een tijdige eerste afspraak belangrijk om de specifieke wensen zorgvuldig te kunnen vertalen naar een optimaal eindresultaat.

Na het eerste gesprek, waarin de klant alle mogelijkheden heeft gezien, wordt een datum gereserveerd voor de fotosessie of reportage. Op basis van eventuele aanvullende wensen kunnen in een vervolggesprek definitieve keuzes en afspraken worden gemaakt over het eindresultaat.


M
E
N
U
Back to top