Jeannette de Groot

Ik ben geboren en getogen in Leeuwarden. Men kent mij misschien als de dochter van Karst de Groot (voormalig gitarist van onder andere Rients Gratama). Mensen omschrijven mij als een enthousiaste vrouw met een gedreven karakter.

Tijdens mijn studie kunstgeschiedenis, die een belangrijke inspiratie is geweest voor mijn creative vaardigheden, ontdekte ik dat mijn passie ligt bij de fotografie.

Vanaf 2000 heb ik als portret- en glamourfotografe gewerkt bij familiebedrijf Tjerk de Jong Fotografie. Daar heb ik het vak geleerd van Dirk de Jong (zoon van oprichter Tjerk de Jong). In 2007 heb ik het bedrijf overgenomen en de formule aangepast aan hedendaagse ontwikkelingen.

Vrijblijvende afspraak
De persoonlijke relatie die wij met onze klanten opbouwen is gebaseerd op vertrouwen en openheid. Je kan jezelf niet volledig geven en openstellen voor de camera als je niet weet wie er achter staat.

Daarom stellen wij het op prijs voorafgaand aan een fotosessie of reportage met elkaar kennis te maken. Uiteraard is zo'n gesprek vrijblijvend en ligt de keuze bij de klant. Aarzel niet en neem nu contact met mij op!

jeannette de groot zw
 


M
E
N
U
Back to top