Geachte klant,

Wij hebben vakantie van 25 september t/m 3 oktober. Daarna zijn we weer tot uw dienst. U kunt ons altijd via mail bereiken en zullen deze vanaf 4 oktober weer beantwoorden.

Door jarenlange ervaring en het leveren van vakwerk zijn wij dé aangewezen partner op fotografisch gebied.

Wij zijn gespecialiseerd in portret- en huwelijksfotografie en verzorgen daarnaast bedrijfsreportages en reclamefotografie. Ook doen wij al jaren zwangerschaps- en newbornfotografie.  In onze fotostudio of op een mooie (buiten)locatie, in goed overleg kiezen we de juiste setting voor het maken van foto of portret.

Wij verzorgen ook  het fotomateriaal voor de homepage van sociale netwerksites als Facebook, Twitter en Linkedin. Een wervelende opmaak en treffende profielfoto’s zijn het visitekaartje voor de sociale contacten.

Onze kracht ligt in het persoonlijk contact en het leveren van maatwerk. Wij vertalen de persoonlijke wensen van de klant in sprekende foto's en beeldende herinneringen. Kenmerkend voor onze stijl en werkwijze is het respect voor traditionele waarden waarin verweven moderne elementen en speelse technieken.

Sinds kort hebben wij ons ook gespecialiseerd in uitvaartfotografie.

Door op portfolio te klikken ontstaat een goed beeld van onze stijl en diversiteit.

Vriendelijke groet,

jeannette de groot zw


M
E
N
U
Back to top